وکیل دادگستری
برای داشتن وکیل دادگستری هم اکنون با ما در ارتباط باشید.
گروه وکلای رسمی و راه های ارتباطی
09120998662
09120998661
وکیل دادگستری شخصی است که دارای لیسانس حقوق می باشد. البته شاید فردی دارای کتری حقوق باشد ولی وکیل دادگستری نباشد چرا که وکیل دادگستری شخصی است که موفق به قبولی در آزمون کارآموزی وکالت شده و در اصطلاح دارای پروانه وکالت می باشد و کسی که دارای پروانه وکالت می باشد مجاز به حضور در دادگاه به عنوان وکیل دادگستری است.
روال کاری وکیل دادگستری بدین نحو است که شما می بایست به وکیل دادگستری جهت اخذ مشاوره مراجعه نمایید البته می بایست کلیه مدارک و مستندات خود را نیز به همراه داشته باشید تا وکیل دادگستری بتواند به صورت دقیق و حرفه ای به شما مشاوره دهد. پس از دریافت مشاوره از وکیل دادگستری این امکان وجود دارد که شما تمایل به انجام امور حقوقی خود توسط همان وکیل دادگستری را داشته باشید که در این صورت می توانید از ایشان بخواهید وکالت شما را بپذیرد. وکیل دادگستری با مطالعه مدارک و مستندات ارئه شده از سوی شما باید نوع دعوی، نحوه طرح و دفاع در دعوی و... را مشخص نموده و در صورت قبول به عنوان وکیل دادگستری در پرونده شما اعلام وکالت نماید.
وکیل دادگستری نمی تواند نزد موکل خود نتیجه دعوی را تضمین نماید چراکه تعهد وکیل دادگستری تعهد به وسیله است نه تعهد به نتیجه به این معنی که وکیل دادگستری تعهد می کند تمام توان علمی و تخصص خود را برای پیشرفت قانونی کار استفاده نماید. اگر وکیل دادگستری تضمین به انجام کاری دهد جدای از آنکه دچار تخلف گردیده است برای طرف باید این ابهام به وجود آید که چگونه وکیل دادگستری می تواند اموری را که خارج از حیطه ایشان است را تعهد نماید (صدور رای با قاضی دادگاه می باشد) از این رو وکیل دادگستری مسلماً تعهد به نتیجه ای که در ید ایشان نمی باشد را نمی دهد از همین رو مراقب افراد سودجو و دلال که خود را وکیل دادگستری معرفی می نمایند و اقدام دریافت مبالغ کلان می نمایند باشید. بهتر است برای جلوگیری از هرگونه ابهام وکیل دادگستری خود را از بین وکلای کانون وکلای دادگستری تنها نهاد مستقل مدنی انتخاب نمایید.
روابط عمومی گروه وکلای رسمی