وکالت امور ثبت احوال
ثبت احوال مقررات مربوط به ثبت مهم ترین وقایع و احوال شخصیه در زندگی هر فرد را شامل می گردد. مطابق قانون: ولادت، ازدواج، طلاق و وفات هر فرد می بایست در اسناد مربوطه ثبت و ضبط شود که از آن به عنوان اسناد ثبت احوال یا اسناد سجلی یاد می شود. ثبت و ضبط احوال چهارگانه فوق توسط مامورین رسمی و با رعایت قوانین و مقررات به عمل می آید و سوابق آن در ادارات ثبت احوال محفوظ می ماند.
مقررات مربوط به ثبت احوال از قوانین آمره مملکتی محسوب می گردد و در پاره ای از موارد نقض این مقررات می تواند با ضمانت اجراهای حقوقی و کیفری سنگینی همراه باشد.
خوب است بدانید؛ در برخی از موارد اسناد مربوط به ثبت احوال نظیر شناسنامه یا گواهی فوت موضوع دعاوی حقوقی قرار می گیرد. برای مثال، این امکان وجود دارد دارنده شناسنامه نسبت به تاریخ تولد مندرج در شناسنامه خود معترض باشد و یا اشخاص ذینفع در خصوص تاریخ گواهی فوت ادعایی را بر خلاف مندرجات آن مطرح نمایند. اصولاً مرجع صالح به منظور رسیدگی به چنین دعاوی دادگاه حقوقی است اما در پاره ای از موضوعات کمیسیون های تخصصی که در اداره ثبت احوال تشکیل می گردد بر حسب مورد به موضوع رسیدگی خواهد نمود.
از آنجایی که اسناد مربوط به ثبت احوال یا همان اسناد سجلی از اهمیت فراوانی برخوردار است تغییر مندرجات و یا ابطال آن از امور مهم و پیچیده حقوقی محسوب می گردد. اصولاً ادارات ثبت احوال علاقه ای به دخل و تصرف در اسناد سجلی ندارند و نمایندگاند حقوقی این ادارات تمامی تلاش خود را به کار می گیرند تا مانع از تغییر و یا ابطال این اسناد گردند. بنابراین پیش از طرح دعاوی مربوط به ثبت احوال با وکلای پایه یک دادگستری مشورت نمایید تا از اتلاف وقت و هزینه خود پیشگیری کنید.
گروه وکلای رسمی متشکل از وکلای پایه یک دادگستری آمادگی و توانایی این مهم را دارد به عنوان مشاور یا وکیل در دعاوی و امور مربوط به ثبت احوال شما را همراهی نماید. شما می توانید؛ در کسب مشاوره یا اعطای وکالت در امور مربوط به ثبت احوال به وکلای متخصص ما اعتماد نمایید.