وکالت امور انحصار وراثت
اصولاً در تمامی جوامع بشری اموال به جا مانده از متوفی به بازماندگانش می رسد. این مهم در تمدن های ابتدایی بشر نیز مسبوق به سابقه است. از حیث عقلی و منطقی نیز نزیک ترین بستگان متوفی سزاوارترین افراد به منظور به دست آوردن مالکیت اموال وی خواهند بود. قانونگذار ایران در قانونی مدنی که متاثر از فقه امامیه می باشد مقررات مفصل و پیچیده ای در خصوص ارث وضع نموده است. اغلب این مقررات در خصوص نحوه تقسیم و میزان سهم الارث بازماندگان متوفی می باشد.
خوب است بدانید؛ به منظور اثبات وراثت و چگونگی تقسیم اموال به جا مانده از مورث اخذ گواهی حصر وراثت یا انحصار وراثت بر اساس قانون امور حسبی الزامی می باشد. در حقیقت؛ وراث متوفی می بایست با ارائه مدارک و مستندات قانونی و مراجعه به مرجع قانونی و صلاحیت دار ابتدا گواهی انحصار وراثت اخذ نمایند و متعاقباً به دنبال انتقال مالکیت اموال مورث به خود باشند. برای مثال، اگر مورث در زمان حیات وجوه نقدی را در یکی از بانک ها سپرده بگذارد پس از مرگش وراث ابتدا می بایست گواهی حصر وراثت اخذ نمایند و سپس وجوه نقد را به عنوان ارث از بانک مطالبه نمایند. در خصوص انتقال اسناد مالکیت اموال ثبت شده مورث نیز مراتب به همین ترتیب است. اداره ثبت اسناد و املاک تا پیش از ارائه گواهی انحصار وراثت اقدام به انتقال اموال ثبت شده به وراث نخواهد کرد، این روال در خصوص سایر ادارات و مراجع قانونی نظیر دادگستری، پلیس راهور، اداره ثبت شرکت ها و ... نیز وجود دارد.
پیشنهاد می کنیم؛ پیش از هر گونه اقدام قانونی به منظور اخذ گواهی انحصار وراثت با وکلای پایه یک دادگستری مشورت نمایید. گروه وکلای رسمی متشکل از وکلای پایه یک دادگستری توانایی و آمادگی لازم به منظور ارائه خدمات حقوقی در راستای اخذ گواهی انحصار وراثت به شما عزیزان را دارد.
جهت برخورداری از مشاوره حضوری و تلفنی یا اعطای وکالت به منظور اخذ گواهی انحصار وراثت از طریق راه های ارتباطی این صفحه به گروه وکلای رسمی مراجعه نمایید.