نمونه لایحه دفاعیه کلاهبرداری
نمونه لایحه دفاعیه کلاهبرداری چگونه است؟
کلاهبرداری یکی از عناوین مجرمانه به حساب می آید که در این نوشتار به موضوع نمونه لایحه دفاعیه کلاهبرداری می پردازیم.
برای شکایت از کلاهبرداری می بایست به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و با ثبت شکایت پرونده به دادسرا ارجاع می گردد.
دادسرا پس از تحقیقات مقدماتی که می تواند توسط پلیس آگاهی یا دیگر ضابطین قضایی صورت پذیرد و تکیمل تحقیقات با صدور قرار مناسب پرونده را مختومه می نماید.
قرار صادره می تواند منع تعقیب، موقوفی تعقیب و یا جلب به دادرسی باشد.
در نهایت در صورت وجود ادله کافی و تایید دادستان پرونده با کیفرخواست به دادگاه کیفری دو جهت رسیدگی و صدور رای ارسال می گردد.
بهتر است قبل از ارسال پرونده به دادگاه و در همان مرحله تحقیقات مقدماتی وکیل داشته باشید.
مجازات کلاهبرداری با توجه به نوع و شرایط آن می تواند تا 7 سال حبس باشد.
بیشتر بدانید: انتقال مال غیر
مواردی که در خصوص وکیل دفاع از جرم کلاهبرداری می بایست مد نظر قرار دهید عبارت است از
• دفاع در جرم کلاهبرداری چگونه است؟
• هزینه وکیل در کلاهبرداری چقدر است؟
• بهترین وکیل دفاع در پرونده کلاهبرداری کیست؟
• نمونه لایحه دفاعیه کلاهبرداری چگونه است؟
• بهترین دفاع برای جرم کلاهبرداری چیست؟
با توجه به اهمیت ویژه پرونده های کیفری بهتر است قبل از هر موضوعی اقدام به دریافت مشاوره نمایید. اثبات کلاهبرداری می بایست وفق شرایط و مقررات قانونی صورت پذیرد. موسسه حقوقی وکلای رسمی جهت احقاق حقوق قانونی شما عزیزان در کنارتان می باشد.
بیشتر بدانید: کلاهبرداری از طریق سایت دیوار
و همچنین
وکیل شکایت کلاهبرداری
نمونه لایحه دفاعیه کلاهبرداری
ریاست محترم شعبه... دادگاه کیفری 2 تهران
احتراماً در خصوص شکایت آقای....، به وکالت از آقای... واخواه پرونده کلاسه... توضیحات ذیل به استحضار عالی میرسد:
ادعای شاکی:
شاکی مدعیست موکل ضمن ترغیب او به سرمایهگذاری در کشور ترکیه، مبلغ 2058000000 تومان (به صورت ارز خارجی) از ایشان تحصیل نموده است .
واقع:
حسب اظهار موکل، شاکی طی سالهای متمادی با ایشان معاملات ربوی داشته؛ متأسفانه علیرغم طرح شکایت کیفری به سبب عدم کفایت ادله و از جمله رأی صادره از همین دادگاه، موفق به اثبات این امر نگردیدهاند.
بیشتر بدانید: نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی انتقال مال غیر (کلاهبرداری)
شرح حال مطرح شده از سوی شاکی، پرسشهای ذیل را به ذهن متبادر مینماید که محتاج پاسخگویی است:
1- تصاویر ارائه شده از سوی شاکی مربوط به کجاست، به چه نحو در اختیار ایشان قرار گرفته و ارائه آن از سوی موکل چگونه اثبات شده است؟
2- شاکی مدعیست موکل مجوز ساختوساز در ترکیه را نیز به ایشان ارائه داده است، تصویر چنین مجوزی کجاست؟
3- چرا در متن هیچیک از چکهای صادره از سوی شاکی به سرمایهگذاری یا مشارکت اشاره نشده؟
4- چرا در متن چک شماره... مورخ... به جای اشاره به مشارکت، از عبارت وجه دستی استفاده شده؟
5- شاکی مدعیست از جمله وجوه پرداختی سیصد هزار یورو و صد هزار دلار است؛ میدانیم با توجه به قانون مبارزه با پولشویی، فروش ارز خارجی با ارائه کد ملی و از مبادی رسمی امکان¬پذیر است؛ حال سؤال اساسی اینجاست، شاکی در چه تاریخی اقدام به خرید این میزان ارز نموده و وجه آن از کدام حساب تامین شده است؟
در ادامه خاطرنشان میگردد شاکی طی سالهای متمادی با موکل معاملات ربوی داشته و سناریوی مطرح شده به هیچ وجه مطابق با مسلمات موضوع نیست.
در خصوص شهادتهای ادا شده:
اولاً شهود مذکور در مرجع انتظامی اقدام به ادای شهادت نموده و با توجه به صراحت تبصره 2 ماده 119 قانون آیین دادرسی کیفری، چنین شهادتی نمیتواند مستند رأی قرار گیرد.
ثانیاً شهادت آقایان... و... به هیچ وجه دلالت بر شهادت نداشته و شهود تنها به اظهارات شاکی استناد نمودهاند.
ثالثاً شهادت شهود با اسناد ارائه شده از سوی خود شاکی نیز در تعارض است.
با توجه به توضیحات فوق نقض دادنامه واخواسته مورد استدعاست.
با تجدید احترام
گروه وکلای رسمی و راه های ارتباطی آن
09120998662
09120998661