وکیل تهران | وکیل ملک در تهران | وکیل دعاوی کیفری | آیا انفساخ وکالتنامه، پس از فوت موکل نیاز به حکم دادگاه دارد؟

26 /03 /1396
مدیر سایت
سوالات حقوقی متداول
1425

آیا انفساخ وکالتنامه، پس از فوت موکل نیاز به حکم دادگاه دارد؟




از آنجایی که اثر فوت موکل، انفساخ وکالتنامه است. لذا به محض موت موکل، وکالتنامه اعتبار خود را از دست می دهد، بنابراین وکیل پس از موت موکل هر اقدامی که بر مبنای آن وکالتنامه انجام دهد باطل و بلا اثر است و برای اعلام بی اعتباری آن نیاز به حکمی از مراجع قضایی و همچنین عمل حقوقی جداگانه ای نیست.
به یاد داشته باشید فوت وکیل فقط منحصر به وکیل دادگستری نیست و شامل کلمه عام وکیل می شود یعنی اگر ملکی و یا خودرو و... را به صورت وکالتی خریداری نموده باشید به فوت هر یک از طرفین وکالت منفسخ می شود.


روابط عمومی گروه وکلای رسمی

برچسب ها:
پربازدید ترین سوالات حقوقی
جدید ترین مقالات
جدید ترین سوالات حقوقی
گروه وکلای رسمی

 

گروه وکلای رسمی  با استفاده از وکلای پایه یک دادگستری دارای تجربه، می تواند پاسخگوی مشکلات حقوقی شما عزیزان باشد. اعتماد اولین گزینه برای شروع می باشد.
هم اکنون با ما در ارتباط باشید.

 

ساعات کاری شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 صبح الی 20  می باشد
پنج شنبه ها از ساعت 10 الی 14 می باشد.
با تشکر


 

اطلاعات تماس با شعبات وکلای رسمی

دریافت وقت مشاوره